750 000 etäluettavan mittapisteen päivittäinen operointi siirtyy Landis+Gyrille

Landis+Gyr ottaa 1.4.2019 vastuulleen noin 750 000 etäluettavan energianmittauspisteen päivittäisen operoinnin yhteistyökumppaniltaan.

Landis+Gyr ulkoisti etäluentapalvelun tuotannon eli päivittäisen mittaustietojen luennan sekä niihin liittyvät kenttätyöt Ericssonille vuonna 2014. Nyt palvelutuotanto siirtyy takaisin Landis+Gyrille yhtiön kasvattaessa palveluliiketoimintaansa Euroopassa. Samalla etäluennan ammattilaisista koostuva palvelutiimi siirtyy vahvistamaan Landis+Gyrin palveluorganisaatiota. Palvelun piirissä olevat suomalaiset energiayhtiöt saavat jatkossakin korkealaatuista palvelua samoilta asiantuntijoilta, joiden kanssa ovat tehneet yhteistyötä jo vuosia.

Siirtyvä liiketoiminta sisältää energianmittaustietojen etäluennan noin 30 energiayhtiölle kaikkiaan 750 000 sähkö-, kaukolämpö- ja kaasumittarilta kotitalouksissa ja teollisuuden kohteissa. Palvelu sisältää tuntiluennat ja sähkön laatutietojen keräämisen, todentamisen ja toimituksen energiayhtiöiden järjestelmään päivittäin. Lisäksi palveluun kuuluu mittalaitekannan ja tiedonsiirron hallinta sekä tarvittavien kenttätöiden aktivointi. Landis+Gyrin integroitu palvelualusta mahdollistaa myös esimerkiksi luentapyynnöt, sähköjen päälle- ja poiskytkennät sekä mittareiden tilakyselyt asiakkaan omista järjestelmistä.

Landis+Gyr

Landis+Gyr on maailmanlaajuisesti johtava integroitujen energianhallintaratkaisujen toimittaja. Laaja tuotevalikoimamme auttaa vastaamaan energia-alan muutokseen ja toimii älykkään sähköverkon perustana. Tarjoamme kattavia ratkaisuja kehittyvän toimialan haasteisiin kuten älykkääseen mittaukseen, jakeluverkon seurantaan ja automaatioon, kuormanhallintaan, analytiikkaan ja energian varastointiin. Landis+Gyr toimii yli 30 maassa viidessä mantereella. Yhtiön liikevaihto on noin 1,7 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Palveluksessamme on noin 6000 alan ammattilaista. Suomessa toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä ja Vantaalla. Lue lisää www.landisgyr.fi.

Lisätietoja

Kati Pesola | Landis+Gyr
Marketing Manager
kati.pesola@landisgyr.com