Landis+Gyr Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Landis+Gyr Oy:n toimitusjohtajana aloittaa 1.2.2018 Sami Kurunsaari. Ari Tolonen ottaa vastaan uudet haasteet yhtiön ulkopuolella. Landis+Gyr on maailman johtava energianhallintaratkaisujen toimittaja.

Landis+Gyr Oy:n toimitusjohtajana ja yhtiön Pohjois-Euroopan toimintojen vetäjänä aloittaa 1.2.2018 Sami Kurunsaari (45). Kurunsaari siirtyy tehtävään Relacom Groupista, jossa hän on toiminut liiketoiminnan kehittämisestä vastaavana johtajana.

– Olen innoissani mahdollisuudesta lähteä luotsaamaan Landis+Gyrin toimintaa Pohjoismaissa. Yhtiö on johtava toimija energia-alalla, ja kotimarkkinamme on maailmanlaajuisesti energiateknologian edelläkävijä. Yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa meillä on erinomainen tilaisuus hyödyntää käynnissä oleva kehitys ja toimia suunnannäyttäjinä uusien energiateknologioiden käyttöönotossa. Olen todella iloinen, että minulle avautui mahdollisuus tuoda oma panokseni tähän kehitykseen, sanoo Kurunsaari.

Kurunsaarella on yli 20 vuoden kokemus energia-, telecom- ja IT-aloilta. Aikaisemmin Kurunsaari on toiminut liiketoiminnan johtotehtävissä mm Schneider Electricin, Fortumin ja Eltel Networksin palveluksessa. Hänellä on vahva tuntemus pohjoismaisista energiayhtiöistä, teleoperaattoreista ja ICT-alalta.

Landis+Gyr Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Ari Tolonen ottaa 1.4. alkaen vastaan uudet haasteet yhtiön ulkopuolella. Landis+Gyr kiittää pitkäaikaista toimitusjohtajaa erinomaisesta työstä ja toivottaa onnea uusiin tehtäviin.

Lisätietoja:

Sami Kurunsaari, CEO Landis+Gyr Northern Europe (1.2. alkaen), p. 050 336 6850

Landis+Gyr

Landis+Gyr tarjoaa integroituja energianhallintaratkaisuja ja on maailmanlaajuisesti alansa markkinajohtaja. Yrityksen laaja tuotevalikoima auttaa vastaamaan energia-alan muutokseen ja toimii älykkään sähköverkon perustana. Energiamittareiden, etäluentaratkaisujen ja -palveluiden lisäksi Landis+Gyr tarjoaa teknologiaa myös jakeluverkon seurantaan, hallintaan ja ohjaukseen sekä energian varastointiin. Landis+Gyr toimii yli 30 maassa ja sen liikevaihto on yli 1,7 miljardia dollaria. Sen palveluksessa on noin 6 000 alan ammattilaista. Suomessa yrityksen toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Jyväskylässä.