Sijainti: Finland Muuta sijaintiSulje

Account Manager (Finland)

Sijainti: Jyväskylä tai Vantaa, Suomi

Energianmittauksen Account Manager Suomen myyntiin

Haluatko auttaa suomalaisia energiayhtiöitä tulevaisuuden teknologioiden hyödyntämisessä? Innostutko niistä mahdollisuuksista, joita uudet teknologiat ja palvelut voivat tuoda energia-alan kehittämiseen?

Suomi ja Pohjoismaat ovat edelläkävijöitä energiamarkkinan murroksessa, ja Landis+Gyr on mahdollistamassa muutosta älykkään mittauksen ja älykkään verkon teknologioilla ja palveluilla.

Etsimme Suomen myyntitiimiin Account Manageria, jolla on vahva halu ymmärtää ja kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa. Teet konsultoivaa myyntityötä ja vahvistat asiakassuhdetta tiiviillä yhteydenpidolla asiakasyritystesi johtoon ja asiantuntijoihin. Tuot mukanasi myös osaavan panoksen myyntityön kehittämiseen tiimissämme.

Olet luotettava, asiantunteva kumppani niin asiakkaille kuin omalle organisaatiollemme. Tämä edellyttää paitsi asiakkaan liiketoiminnan ja tarpeiden tuntemista, myös energia- ja ICT-alan yleisten suuntausten ja teknologiakehityksen tarkkaa seuraamista. Vahva tekninen myyntitausta auttaa sinua myymään alan johtavaa osaamista, ratkaisuja ja palveluita.

Tiedät, mitä erinomaisiin tuloksiin pääseminen myyntityöltä edellyttää. Sinulla on vapaus toimia itsenäisesti osana Suomen myyntitiimiä, ja tukenasi on laaja asiantuntijaorganisaatio koko EMEA-alueelta. Vastaamme Suomen lisäksi myös Baltian, Norjan ja Islannin markkinoista ja kansainvälinen toiminta on mukana kaikessa tekemisessämme.

Panostamme voimakkaasti henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen; koulutukseen ja työtehtäviin, joiden avulla voit kehittää ammattitaitoasi niin myyjänä kuin toimialamme osaajana. Haluamme tarjota työympäristön, joka kannustaa rohkeaan ajatteluun ja luoviin ratkaisuihin asiakkaidemme parhaaksi. Tuemme työhyvinvointia ja työssä viihtymistä monin tavoin niin työaikana kuin vapaallakin. Käytössäsi on toimivat työvälineet ja työsuhdeauto.

Työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä tai Vantaalla, mutta vietät paljon aikaa asiakkaiden luona.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Koivikko, marko.koivikko@landisgyr.com, +358 40 8374688.

Lue lisää työntekijöidemme kokemuksia tästä.

Voit hakea tehtävää tästä. Toivomme sinun jättävän hakemuksesi viimeistään 17.5.2019.