Sijainti: Finland Muuta sijaintiSulje

Palveluoperaattori (Finland)

Haluatko huippuluokan palvelutiimiin?

Oletko teknisen asiakaspalvelun ammattilainen ja luotettava tiimipelaaja? Kiinnostaako sinua työ nopeasti kehittyvällä energia-alalla? Landis+Gyr vahvistaa palvelutoimintaansa ja etsii uusia osaajia Jyväskylän ja Vantaan toimipisteisiin.

Palveluoperaattorina teet päivittäin työtä älykkään energianmittauksen parissa. Operoit ja ylläpidät etäluentajärjestelmiä, ja näin varmistat sovitun palvelutason toteutumisen asiakkaillemme. Tekninen ongelmanratkaisukykysi ja osaamisesi näkyy asiakkaillemme laadukkaana ja luotettavana palveluna. Kohtaat eteesi tulevat haasteet ja kysymykset mahdollisuuksina löytää ratkaisu. Sitoutumistasi ja aktiivista asennettasi arvostavat sekä asiakkaat että kollegat.

Olet keskeinen osa kasvavaa palvelutiimiämme ja pääset työskentelemään innostavassa ja osaavassa työyhteisössä. Meille on tärkeää toimia hyvässä yhteishengessä ja toisiamme kunnioittaen.

Yrityksemme on globaali johtaja älykkäässä energianmittauksessa, ja yhdessä asiakkaidemme kanssa viemme energia-alaa eteenpäin.

Toimipaikkasi voi olla joko Jyväskylä tai Vantaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Arjestamme pääse lukemaan blogeistamme.

Jätäthän avoimen hakemuksen ja CV:n tästä viimeistään 5.01.2018 mennessä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, otathan siis pian yhteyttä!