Sijainti: Finland Muuta sijaintiSulje

Landis+Gyr on energianhallintaratkaisujen edelläkävijä ja alansa markkinajohtaja. Yhtiömme palveluksessa on yli 5 600 alan ammattilaista, joiden tavoitteena on hallita energiaa paremmin. Jyväskylän toimipisteemme toimii yhtenä yrityksemme globaaleista tuotekehityskeskuksista sekä Pohjois-Euroopan alueen pääkonttorina, ja meillä työskentelee 280 alan osaajaa, joista suurin osa tuotekehitystehtävissä.

Inspiraatiota, innovaatioita, omistautumista

Landis+Gyr auttaa verkkoyhtiöitä energia-alan digitalisaation, älykkään verkon ja IoT-maailman haasteissa. Henkilöstö on voimavaramme. Kannustamme ja tuemme kehittämään osaamista ja tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia urakehitykseen. Tiimityö, innovaatiot ja tinkimätön laatu ovat kaiken toimintamme ytimessä.

Lue lisää yritysesittelystämme.

Keitä etsimme

Customer Champions
Asiakasosaaja

Meillä asiakkaat ovat aina etusijalla ja etsimme osaajia, joilla on palo tehdä työtä asiakkaidemme parhaaksi.

Creative Thinkers
Luova ajattelija

Arvostamme rohkeutta kyseenalaistaa asioita ja kehittää uudenlaisia ratkaisuja ja toimintamalleja.

Team Players
Tiimipelaaja

Kun sinä onnistut, me kaikki onnistumme. Meillä pääset osaksi rentoa tiimiä, joka tukee ja kannustaa sinua kohti yhteistä tavoitettamme.

Quality Experts
Hyvän työn tekijä

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita. Laatuajattelu on sisäänrakennettu niin prosesseihimme kuin yhteiseen päivittäiseen tekemiseen.

Promise Keepers
Luotettava työkaveri

Luotamme toisiimme ja tekemiseemme ja niin tekee myös asiakkaamme. Luottamuksen avulla pääsemme tavoitteeseemme.

Kannamme vastuuta yhteiskunnasta ja ympäristöstä

Autamme asiakkaitamme kohti parempaa energianhallintaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Pyrimme edistämään energia- ja resurssitehokkuutta sekä ympäristön hyvinvointia myös omassa toiminnassamme. Tuemme paikallisia yhteisöjä ja kehitämme toimintaamme monien eri hankkeiden kautta.

Lue lisää

Viihdymme yhdessä

Henkilöstömme on enemmän kuin joukko työntekijöitä – viihdymme työssämme ja toistemme seurassa. Ylläpidämme työhyvinvointia ja työssä viihtymistä erilaisilla tapahtumilla, teemapäivillä ja harrastusmahdollisuuksilla. Vapaa-ajankerhomme Virtapiiri tarjoaa meille virikkeitä kulttuurista urheiluun.

Lue lisää

Kokemusta ja innostusta

Olemme globaali yhtiö, jolla on takanaan yli sadan vuoden historia. Pitkästä iästä huolimatta pursuamme tekemisen intoa. Tiimiimme kuuluu sekä nuoria teknologiaosaajia että alan kokeneita konkareita. Kehitämme osaamista kokemuksia ja näkemyksiä jakamalla. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet pitkäaikaiseen urakehitykseen ja myös palkitsemme toisiamme hyvistä suorituksista.

Lue lisää

Haluatko liittyä joukkoomme?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja jätä hakemuksesi!

Näytä avoimet työpaikat