Sijainti: Finland Muuta sijaintiSulje

Landis+Gyr on älykkään energianmittauksen edelläkävijä ja alansa markkinajohtaja. Meillä työskentelet maailmanluokan huipputuotteiden parissa, hyödyntäen uusimpia teknologioita. Jyväskylän yksikössämme pääset työskentelemään yhdessä 280 asiantuntijan kanssa. Aidosti kansainvälinen työyhteisö ja maailmanlaajuinen toiminta tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia. Meillä on hyvä meininki ja rento ilmapiiri. Asioita ideoidaan ja toteutetaan yhdessä. Tekemisen vapaus ja joustavuus saavat kiitosta työntekijöiltämme.

Read more in English.

Better Tech -blogi

Growing with the company: From Software Engineer to R&D Project Manager

Typically, Landis+Gyr is known as a metering manufacturer, not as an IT house – and quite understandably so. What does a meter manufacturing company have to do with sophisticated software or IT altogether? Initially, that was unclear also to Dirk Opperbeck, R&D Project Manager.

Read more

A Perfect Smart Meter Design is an Outcome of Collaboration

Besides the ICT professionals in Landis+Gyr Jyskä office, there are accomplished experts designing the next generation residential and industrial smart meters that will be installed in millions of properties around the world. Amongst those professionals are Mira Kaikkonen, Senior Component Engineer, and Osmo Schroderus, Mechanics Architect. Both Kaikkonen and Schroderus have a degree in automation technology and have a long career of over 20 years in technology.

Read more

”Ei ole pakko jämähtää juuri siihen toimenkuvaan, mihin ensimmäisenä tulee”

Leena Mäkeläinen työskentelee Landis+Gyrillä Senior Software Designerina. Pitkän uran talossa tehnyt Leena on vaihtanut toimenkuvaansa työhistoriansa aikana kaksi kertaa. Hän arvostaa sitä, kuinka hyvistä tyypeistä halutaan pitää kiinni tarjoamalla uusia haasteita talon sisällä.

Lue lisää

Videot

Leena Mäkeläinen: Uusia haasteita talon sisällä

Landis+Gyrillä ei tarvitse jämähtää samaan tehtävään, vaan hyvistä tyypeistä halutaan pitää kiinni tarjoamalla uusia haasteita talon sisällä. Mitä mieltä aiheesta on Leena Mäkeläinen, joka tällä hetkellä työskentelee Landis+Gyrillä Senior Software Designerina ja on vaihtanut toimenkuvaansa työhistoriansa aikana kaksi kertaa?

Katso video

Tuomo Sippola: Kansainvälisyyttä ja monipuolisia mahdollisuuksia

Landis+Gyr on globaali yritys, jolla on toimipisteitä 30 eri maassa ja viidellä eri mantereella. Kansainvälisyyttä ja monipuolisia uramahdollisuuksia arvostaa myös Landis+Gyrin Jyväskylän toimipisteessä työskentelevä Lead User Experience Specialist Tuomo Sippola.

Katso video

Mari Morko: Vakaa ja joustava työkulttuuri

Landis+Gyr tarjoaa vakaan ja joustavan työympäristön, jossa työn ja vapaa-ajan yhteen sovittaminen on helppoa. Mari Morko työskentelee Landis+Gyrillä E-learning-sisältöjen tuottajana ja hänen mielestään juuri työn monipuolisuus ja joustava työkulttuuri ovat yrityksessä parasta.

Katso video

Landis+Gyr työntekijöidemme silmin

Antti Ylinen, Service Delivery Specialist

"Päätöstä hakea tänne töihin vahvisti mielenkiintoinen toimiala ja Landis+Gyrin maine arvostettuna työpaikkana, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta."

Lue lisää

Ulla Yrjölä, Head of Project Management Office

"Tulin Landis+Gyrille tasan kymmenen vuotta sitten. Jotain ”outoa” tässä talossa on, kun kaltaiseni ikiliikkuja on pysynyt motivoituneena näiden IT-alalla ikuisuudeksi luokiteltavien vuosien ajan."

Lue lisää.

Simo Roikonen, Software Architect

"Täällä työntekijää arvostetaan, tiimi on kansainvälistä huipputasoa eikä hommista kiinnostavuutta puutu. Myös käytettävät teknologiat ovat asianmukaiset ja tuoreet."

Lue lisää

Haluatko liittyä joukkoomme?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja ota meihin yhteyttä!

Näytä avoimet työpaikat