Sijainti: Finland Muuta sijaintiSulje

Töissä Landis+Gyrillä

Kehitämme energianhallintaratkaisuja

Landis+Gyr on maailman johtava energianhallintaratkaisujen tarjoaja ja sähkönmittauksen suurin globaali toimija. Vuotuinen liikevaihtomme on yli 1,6 miljardia dollaria. Toimimme 30 maassa viidessä eri maanosassa, ja meillä on 5 000 työntekijää ympäri maailmaa.

Landis+Gyrillä on toimialan laajin tuote- ja palveluvalikoima. Tarjoamme älykkään mittauksen kokonaisratkaisuja, jotka toimivat älykkäiden verkkojen pohjana. Tuotevalikoimamme sisältää kotitalouksien sekä teollisuuden ja kaupan energianmittauksen, ratkaisut verkon hallintaan ja valvontaan sekä etäluennan palvelut. Yhteistyössä energiayhtiöiden kanssa rakennamme asiakaskohtaiset ratkaisut juuri heidän liiketoimintansa tarpeisiin – olipa kyse hävikin ehkäisemisestä tai kuluttajan energianhallintatyökaluista.

Tavoitteemme on kehittää luotettavampia energiajärjestelmiä ja lisätä energiatehokkuutta ja ympäristön hyvinvointia. Olemme mukana alamme edistyksellisimmissä hankkeissa ympäri maailmaa. Alamme suurimmat tekniset muutokset ovat kuitenkin vielä edessä.

Millaisia työntekijöitä etsimme?

Asiakassuhteen kehittäjiä

Landis+Gyr haluaa olla asiakkailleen luotettava kumppani. Siksi tarvitsemme työntekijöitä, jotka kuuntelevat aktiivisesti asiakkaiden tarpeita ja reagoivat nopeasti heidän pyyntöihinsä. Tarvitsemme henkilöitä, jotka tekevät työtä varmistaakseen asiakastyytyväisyyden, esimerkiksi etsimällä uusia ratkaisuja tai tarjoamalla lisäarvoa tuottavia palveluja. Etsimme työntekijöitä, jotka rakentavat pitkäaikaisia asiakassuhteita eettisesti ja ammattitaidolla.

Luovia ajattelijoita

Etsimme innovatiivisia työntekijöitä, jotka osaavat suunnitella koko toimialaa eteenpäin vieviä, luovia ratkaisuja. Haluamme työntekijöitä, jotka ovat valmiita haastamaan organisaation perinteiset prosessit ja ajattelun ehdottamalla tarvittaessa uusia työskentelytapoja.

Tiimityöntekijöitä

Haluamme, että työntekijämme hallitsevat tiimityöskentelyn taidot, tarttuvat haasteisiin yhteistyön voimin ja arvostavat kollegojensa osaamista. Etsimme työntekijöitä, jotka osaavat hankkia ja jakaa tietoa kansainvälisten tiimien kesken ja työskentelevät yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Luotettavia työntekijöitä

Haluamme palvelukseemme henkilöitä, jotka toimivat luotettavasti ja eettisesti kaikissa tilanteissa. He ottavat vastuun työstään ja haluavat viedä tehtävät loppuun sovittujen vaatimusten mukaisesti.

Laadun asiantuntijoita

Ratkaisujemme on toimittava virheettömästi koko elinkaaren ajan. Siksi suunnittelun, tuotannon, toimituksen ja huollon on noudatettava tiukkoja laatuvaatimuksia. Koko henkilöstömme panostaa laatuun omassa työssään ja huolehtii osaltaan siitä, että tuotteemme ja toimintamme on parasta laatua.

Kiinnostuitko?

Lue lisää meillä työskentelystä työntekijöidemme kertomana Better Future -sivuillamme.