Sijainti: Finland Muuta sijaintiSulje

Osaamisen kulttuuri

Laadukasta tekemistä

Landis+Gyr on tunnettu laadun tekijänä jo yli 100 vuoden ajan. Vaalimme työskentelykulttuuria, jossa korostetaan laatua ja luotettavuutta, innovatiivisuutta ja tehokasta tekemistä. Autamme työntekijöitämme hyödyntämään koko potentiaalinsa ja tarjoamme palkitsevan ja mielenkiintoisen uran.

 

Kiinnostuitko?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja kerro itsestäsi lähettämällä meille hakemuksesi.

Näytä avoimet työpaikat.

Miksi juuri Landis+Gyr?

Mahdollisuus kehittää energia-alaa

Landis+Gyr toimii jatkuvasti kasvavan ja kehittyvän teollisuudenalan huipulla. Yrityksellämme on pitkä ja menestyksekäs historia, ja meidät tunnetaan energia-alan edelläkävijänä ja uudistajana. Autamme asiakkaitamme ja kuluttajia hallitsemaan energiaa paremmin.

Inspiroiva tekeminen

Uskomme inspiraatioon työympäristössämme. Projektimme ovat haastavia, ja meillä pääset osaksi innostavaa työilmapiiriä ja osaavaa työyhteisöä, jossa työntekijät ovat tyytyväisiä ja henkilöstön vaihtuvuus vähäinen.

Dynaamiset resurssit

Tuemme sinua eteenpäin urallasi. Tarjoamme monipuolista koulutusta ja kiinnostavia työtehtäviä, jotka auttavat sinua kehittämään ammattitaitoasi.

Yhteiskuntavastuu on meille tärkeää

Landis+Gyr on vastuullinen toimija, joka ottaa vastuuta yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Toimialallamme teemme työtä energiatehokkuuden ja kestävän kehityksen edistämiseksi. Olemme mukana monissa vastuullisissa hankkeissa.

Palkitsevat mahdollisuudet

Tiedämme, ettet ehkä halua toimia samassa työtehtävässä ikuisesti – siksi urapolkumme kasvavat mukanasi. Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia oppia uusia taitoja ja ottaa haltuun uusia vastuualueita halutessasi myös kansainvälisesti.

Tiivis työyhteisö

Meille on tärkeää, että työntekijämme nauttivat työstään ja yhdessä tekemisestä. Ylläpidämme työhyvinvointia ja työssä viihtyvyyttä erilaisilla tapahtumilla, teemapäivillä ja harrastusmahdollisuuksilla. Vapaa-ajankerhomme Virtapiiri tarjoaa meille virikkeitä aina kulttuurista urheiluun - sekä työaikana että sen ulkopuolella.