Sijainti: Finland Muuta sijaintiSulje

Landis+Gyr järjestää kaukolämmön ja -jäähdytyksen asiantuntijapäivät Jyväskylässä 29. – 30.1.2020.

Kaksipäiväisen tapahtuman aikana syvennymme muuttuvaan mittauslainsäädäntöön, alan ajankohtaisiin aiheisiin sekä mittausdatan hyödyntämisen uusimpiin mahdollisuuksiin. Käsittelemme myös uusia mittalaitteita ja kommunikaatioteknologioita sekä luomme katsauksen kehittyvään palvelutoimintaamme.

Kutsu on avoin kaikille energiayhtiöille.

 

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen

 

Kaukolämpö- ja kylmämittarit

Landis+Gyr tuo modulaarisen T550 -energiamittarin rinnalle uuden T450 -laitteen kaukolämmön ja -jäähdytyksen mittaukseen. Laajentuva valikoima mahdollistaa entistä joustavammat ratkaisut energiayhtiöiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Luotettava ja tehokas kommunikaatio

Uudet kommunikaatioteknologiat mahdollistavat entistä nopeamman ja luotettavamman tiedonsiirron kustannustehokkaasti. Langattomat teknologiat, NB-IoT ja LoRa, tarjoavat täysin uudenlaisia mahdollisuuksia mittaustiedon keräämiseen ja hyödyntämiseen.

Kattava palvelutarjonta

Etäluentaratkaisun päivittäinen operointi ja mittaustiedon hyödyntäminen vaativat aikaa ja osaamista. Landis+Gyrin palvelutarjonta taipuu energiayhtiöiden yksilöllisiin tarpeisiin ja kattaa tarpeen mukaan laiteasennukset ja tukipalvelut tai koko etäluentajärjestelmän operoinnin ja ylläpidon.

Asiantuntijapäivien puheenvuorot

Landis+Gyrin asiantuntijapäivillä pääset kuulemaan näitä asiantuntijoita, sekä monia muita mielenkiintoisia puheenvuoroja toimialasta, sen ajankohtaisista aiheista ja tulevista muutoksista.

Katsaus toimialaan sekä muuttuvaan lainsäädäntöön

Mirja Tiitinen on Energiateollisuuden asiantuntija, joka on erikoistunut energiankäyttöön rakennuksissa sekä kaukolämmön ja -jäähdytyksen mittaukseen. Asiantuntijapäivillä Tiitinen kertoo mitä toimialalla tapahtuu ja millaisia muutoksia muuttuva lainsäädäntö tuo kaukolämpöyhtiöiden arkeen erityisesti asiakkuuksien kannalta.

Lämmön ja jäähdytyksen mittausteknologian uudet tuulet

Stefan Fischer on Landis+Gyrin kaukolämpöratkaisujen tuotekehitysjohtaja. Fischer syventyy puheenvuorossaan siihen, mitä uutta lämmön ja jäähdytyksen mittausteknologian saralla tapahtuu maailmanlaajuisesti.

Ala muuttuu, miten Landis+Gyr vastaa?

Sami Viljanen on Landis+Gyrin tuotepäällikkö ja vastaa multienergiaratkaisuista. Puheenvuoroissaan Viljanen käsittelee lämmön ja jäähdytyksen mittausta kokonaisratkaisuna laitteista ja kommunikaatioteknologiasta järjestelmään ja datan hyödyntämiseen.

Asiantuntijapäivillä tavataan!

Tule mukaan oppimaan uutta sekä tapaamaan kollegoita ja asiantuntijoita.

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu