Sijainti: Finland Muuta sijaintiSulje

Landis+Gyr on ollut energianhallintaratkaisujen markkinajohtaja jo yli 120 vuotta. Etäluentaratkaisumme auttavat verkkoyhtiöitä ympäri maailmaa kehittämään toimintaansa, hallitsemaan verkko-omaisuuttaan, pienentämään kustannuksia ja tarjoamaan parempaa asiakaspalvelua. Landis+Gyrin laadukkaat ja luotettavat tuotteet ja palvelut mahdollistavat älykkään sähköverkon ja IoT-maailman innovaatiot.

Visiomme

Landis+Gyrillä on yhteinen visio verkkoyhtiöiden ja loppukäyttäjien kanssa: hallita energiaa entistä paremmin. Verkkoyhtiöille tämä tarkoittaa toimintojen tehostamista, kustannussäästöjä ja parempaa asiakaspalvelua. Kuluttajien kannalta tärkeää on energiatehokkuus, säästöt energialaskussa ja oman kulutuksen tehokkaampi hallinta. Alan johtavien tuotteiden ja ratkaisujen avulla voimme yhdessä luoda älykkäämmän verkon, josta on hyötyä meille kaikille.

 

Arvomme

Customer Focus

Asiakaslähtöisyys

Tuotteemme ja ratkaisumme perustuvat yli sadan vuoden kokemukseen siitä, mitä asiakkaamme tarvitsevat. Toimintamme lähtökohtana on auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan heidän kohtaamansa haasteet.

Trusted Partner

Luotettava kumppani

Emme ole asiakkaillemme pelkästään palveluntarjoaja, vaan yhteistyökumppani. Pyrimme aina rakentamaan pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen tuen silloin, kun sitä tarvitaan.

Innovative Spirit

Innovatiivisuus

Innovatiivisuus on toimintamme ja tekemisemme ytimessä – aina palveluista ja markkinoinnista myyntiin ja hallintoon. Luova lähestymistapamme on auttanut meitä kehittämään edistyksellistä teknologiaa, joka vie eteenpäin koko energia-alaa alaa ja tuo hyötyjä verkkoyhtiöille, kuluttajille ja yhteisöille.

Commitment to Quality

Sitoutuminen laatuun

Laatu on kaikkien prosessiemme keskiössä, aina suunnittelusta valmistukseen ja toimitukseen. Asiakkaamme edellyttävät ratkaisujemme toimivan virheettömästi, ja teemme kaikkemme parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi.


Miksi Landis+Gyr?

Landis+Gyrin edistyksellinen energianmittausteknologia on auttanut verkkoyhtiöitä ja energiankuluttajia hallitsemaan energiankäyttöään jo vuodesta 1896. Olemme etäluentaratkaisuiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Ratkaisujemme avulla energiayhtiöt voivat pienentää kustannuksiaan ja lisätä toimintansa tehokkuutta.  Menestyksemme ja pitkä historiamme perustuu kykyymme tarjota kokonaisvaltaisia mittausratkaisuja, jotka sopivat asiakkaan tarpeisiin.

Älykästä verkkoteknologiaa

Landis+Gyrin integroidut tuotteet ja palvelut luovat perustan uuden sukupolven energianhallintaratkaisuille. Valikoimamme sisältää esimerkiksi älykkään verkon sovelluksia, kysyntäjouston teknologioita, analytiikkatyökaluja sekä ratkaisuja uusiutuvien energialähteiden integroimiseksi verkkoon – ratkaisumme auttavat sekä verkkoyhtiöitä että kuluttajia saamaan parhaan hyödyn älykkäästä verkosta.


Landis+Gyr on maailman markkinajohtaja integroitujen energianhallintaratkaisujen alalla.

Yli 100 vuoden kokemus

Landis+Gyr on ollut maailmanlaajuinen markkinajohtaja integroitujen energianhallintaratkaisujen alalla jo vuodesta 1896. Asiakkainamme on yli 3 500 verkkoyhtiötä eri puolilla maailmaa, ja tuotteemme ja palvelumme auttavat heitä energiatehokkuuden parantamisessa, toimintojen tehostamisessa ja asiakaspalvelun kehittämisessä. Kansainvälisessä tuotekehitystiimissämme työskentelee yli 1 300 insinööriä ja tutkimustyölle omistautunutta ammattilaista.

Yritysjohto ja hallitus

Tutustu yhtiön hallitukseen ja yhteen toimialan kokeneimmista johtoryhmistä.

Tutustu johtoryhmään.

Palkinnot ja tunnustukset

Landis+Gyr on alansa globaali markkinajohtaja. Tämä ei johdu vain siitä, että olemme toimineet energianhallinnan kärkipaikalla jo yli vuosisadan ajan. Meille on tärkeää myös jakaa tietoa ja näkökulmia alan yhteisöissä, jotta voimme yhdessä etsiä vastauksia muuttuvan energia-alan haasteisiin.

Olemme saavuttaneet myös tunnustuksia panoksestamme energiateollisuuden alalla:

Greentech Media

Grid Edge 20: Companies Transforming the US Power Sector -tunnustus kyvystämme viedä sähkömarkkinoita eteenpäin innovatiivisilla ratkaisuillamme

Frost & Sullivan

Global AMI Company of the Year -tunnustus johtavasta asemasta etäluennassa Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Brasiliassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella vuosina 2013, 2014, 2016, 2017, 2018 ja 2019 (palkintoa ei jaettu vuonna 2015)

Asian Utility Week Awards 2017

Best AMI or IoT Network Rollout Project -tunnustus Landis+Gyrin työpanoksesta Tokyo Electric Power Companyn kanssa toteutettussa hankkeessa maailman suurimman IoT-verkon rakentamiseksi

Best Customer Engagement Project -tunnustus työstämme Meralcon ja sen AMI-tuetun K-Load-prepaid -ratkaisun parissa

IBM Business Partners

2013 IBM Beacon Award for Best Industry Solution for Energy & Utilities -tunnustus liiketoimintamme korkeasta laadusta, innovatiivisuudesta ja erinomaisesta asiakaskokemuksesta

Connected World

Top 100 Innovative Companies -tunnustus alaa muuttavista teknologioista ja jatkuvasta menestyksestä markkinoilla

Royal Society for the Prevention of Accidents

2012 RoSPA Gold Medal Award -tunnustus myönnetty kuutena peräkkäisenä vuotena osoituksena sitoutumisestamme onnettomuuksien ja terveysriskien estämiseen

Global Cleantech

2010 Global Cleantech 100 Award -tunnustus älykkään verkon tuotteiden ja palvelujen toimittamisesta

Industry Week

Top 10 Manufacturing Plants of 2010 -tunnustus kyvystämme vastata AMI-teknologian kysyntään

Ranskan viranomaiset

Ace of Business in Allier -tunnustus paikallisesta hankinnasta, jonka ansiosta Montluçonin alueelle syntyi kuusi uutta yritystä