Sijainti: Finland Muuta sijaintiSulje

Landis+Gyr on ollut energianhallintaratkaisujen markkinajohtaja jo yli 125 vuotta. Etäluentaratkaisumme auttavat verkkoyhtiöitä ympäri maailmaa kehittämään toimintaansa, hallitsemaan verkko-omaisuuttaan, pienentämään kustannuksia ja tarjoamaan parempaa asiakaspalvelua. Landis+Gyrin laadukkaat ja luotettavat tuotteet ja palvelut mahdollistavat älykkään sähköverkon ja IoT-maailman innovaatiot.

Visiomme

Landis+Gyrillä on yhteinen visio verkkoyhtiöiden ja loppukäyttäjien kanssa: hallita energiaa entistä paremmin. Verkkoyhtiöille tämä tarkoittaa toimintojen tehostamista, kustannussäästöjä ja parempaa asiakaspalvelua. Kuluttajien kannalta tärkeää on energiatehokkuus, säästöt energialaskussa ja oman kulutuksen tehokkaampi hallinta. Alan johtavien tuotteiden ja ratkaisujen avulla voimme yhdessä luoda älykkäämmän verkon, josta on hyötyä meille kaikille.

Our Mission

At Landis+Gyr, we create a greener tomorrow through leading smart metering, grid edge intelligence and smart infrastructure technology.
As partners, we empower customers and consumers to utilize resources in a more informed and sustainable way.
Together, we manage energy better.

Our Values

Customer Intimacy
We are a trusted partner and deliver on our commitments

Uncompromising Performance
We strive to deliver high quality on time, every time

Innovative Technology
We passionately innovate true differentiators for our customers

Entrepreneurial Spirit
We empower teams to drive results with a can-do attitude

Sustainable Impact
We manage energy better for a more sustainable world


Miksi Landis+Gyr?

Landis+Gyrin edistyksellinen energianmittausteknologia on auttanut verkkoyhtiöitä ja energiankuluttajia hallitsemaan energiankäyttöään jo vuodesta 1896. Olemme etäluentaratkaisuiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Ratkaisujemme avulla energiayhtiöt voivat pienentää kustannuksiaan ja lisätä toimintansa tehokkuutta.  Menestyksemme ja pitkä historiamme perustuu kykyymme tarjota kokonaisvaltaisia mittausratkaisuja, jotka sopivat asiakkaan tarpeisiin.

Älykästä verkkoteknologiaa

Landis+Gyrin integroidut tuotteet ja palvelut luovat perustan uuden sukupolven energianhallintaratkaisuille. Valikoimamme sisältää esimerkiksi älykkään verkon sovelluksia, kysyntäjouston teknologioita, analytiikkatyökaluja sekä ratkaisuja uusiutuvien energialähteiden integroimiseksi verkkoon – ratkaisumme auttavat sekä verkkoyhtiöitä että kuluttajia saamaan parhaan hyödyn älykkäästä verkosta.


Landis+Gyr on maailman markkinajohtaja integroitujen energianhallintaratkaisujen alalla.

Yli 125 vuoden kokemus

Landis+Gyr on ollut maailmanlaajuinen markkinajohtaja integroitujen energianhallintaratkaisujen alalla jo vuodesta 1896. Asiakkainamme on yli 3 500 verkkoyhtiötä eri puolilla maailmaa, ja tuotteemme ja palvelumme auttavat heitä energiatehokkuuden parantamisessa, toimintojen tehostamisessa ja asiakaspalvelun kehittämisessä. Kansainvälisessä tuotekehitystiimissämme työskentelee yli 1 300 insinööriä ja tutkimustyölle omistautunutta ammattilaista.

Yritysjohto ja hallitus

Tutustu yhtiön hallitukseen ja yhteen toimialan kokeneimmista johtoryhmistä.

Tutustu johtoryhmään.

Palkinnot ja tunnustukset

Landis+Gyr on alansa globaali markkinajohtaja. Tämä ei johdu vain siitä, että olemme toimineet energianhallinnan kärkipaikalla jo yli vuosisadan ajan. Meille on tärkeää myös jakaa tietoa ja näkökulmia alan yhteisöissä, jotta voimme yhdessä etsiä vastauksia muuttuvan energia-alan haasteisiin.

Olemme saavuttaneet myös tunnustuksia panoksestamme energiateollisuuden alalla:

Frost & Sullivan

Global AMI Company of the Year for 2013, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019 and 2022 (there was no award in 2015) – recognized for our AMI leadership in North America, Europe, Brazil, and Asia Pacific

Climate Leaders 2022

One out of only 400 European companies with the highest reduction of carbon emissions

EcoVadis Sustainability Rating

Gold medal and top 5% of the companies rated by EcoVadis - Award for our performance in the areas of environment, labor and human rights, ethics and sustainable procurement

Greentech Media

Grid Edge 20: Companies Transforming the US Power Sector – recognized for our ability to shape the market with our innovative solutions

Asian Utility Week Awards 2017

Best AMI or IoT Network Rollout Project – for Landis+Gyr’s work with the Tokyo Electric Power Company in building the largest IoT network in the world

Best Customer Engagement Project – for our work with Meralco and its AMI-supported pre-paid solution, K-Load

Connected World

Top 100 Innovative Companies – recognized for our continued market traction and game-changing technologies