Sijainti: Finland Muuta sijaintiSulje

Autamme ratkaisemaan haasteesi

Landis+Gyrin etäluentateknologia tarjoaa tehokkaat työkalut energiankulutuksen mittaamiseen, verkonhallintaan ja analytiikkatietojen hyödyntämiseen. Joustava teknologiamme mukautuu myös tulevaisuuden tarpeisiin ja mahdollistaa uusien teknologioiden käyttöönoton ja hyödyntämisen osana etäluentajärjestelmää.

Valitse ratkaisusi

Multi-Commodity AMI

Etäluenta eri energiamuodoille

Landis+Gyrin etäluentateknologiaa voidaan hyödyntää sähkön, kaukolämmön ja kaasun mittauksessa. Ajantasainen mittaus ja kaksisuuntainen tiedonsiirto mahdollistavat paremman asiakaspalvelun, pienemmät käyttökustannukset ja tarkkaan tietoon pohjautuvan päätöksenteon.

Lue lisää.

Analytics

Analytiikka

Analytiikkatyökalut lisäävät toiminnan luotettavuutta ja pienentävät verkon käyttökustannuksia. Tuotteemme yhdistää etäluennan ja sensoriteknologian tuottamat tiedot ja antaa kattavan kuvan jakeluverkon toiminnasta ja tilasta. Analytiikkatiedot toimivat myös strategisen päätöksenteon pohjana.

Lue lisää.

save

Etäluentapalvelut

Landis+Gyrin laaja palveluvalikoima tukee verkkoyhtiötä etäluentajärjestelmän hyödyntämisessä. Olemme apunasi, kun tarvitset etäluennan toimintaan liittyvää tukea, olipa kyseessä sitten etäluennan kokonaispalvelu, pilvipalvelut, järjestelmän operointi, tekninen tuki, järjestelmäintegraatio tai vaikkapa työntekijöiden kouluttaminen.

Lue lisää.

Julkaisut

Pathway 08 – Smart Grid as a Service

Verkkoyhtiöiden liiketoiminta on murroksessa. Ne haluavat hyödyntää toiminnassaan yhä enemmän ja enemmän erilaisia palvelumalleja, jotka tukevat liiketoimintaprosesseja, pienentävät teknologisia riskejä ja minimoivat kustannukset. Millaisia älykkään mittauksen palveluita on olemassa ja mitä hyötyjä ne tuovat mukanaan? Lue lisää englanniksi.

Avaa