Sijainti: Finland Muuta sijaintiSulje

Autamme ratkaisemaan haasteesi

Mittausteknologian ajantasaisuus vaikuttaa suuresti verkkoyhtiöiden liiketoiminnan kannattavuuteen. Uusien tulovirtojen rakentamiseksi ja pääoman tuoton lisäämiseksi tarvitaan kokonaisvaltaisia strategioita, jotka mahdollistavat uudet palvelut energian käyttäjille.

Landis+Gyrin AMI-ratkaisut ja -palvelut mukautuvat tulevaisuuden vaatimuksiin ja toimintaympäristön muutoksiin. Ne auttavat verkkoyhtiöitä hallitsemaan paremmin verkko-omaisuuttaan ja järjestelmien kokonaiskustannuksia. Etäluenta lisää verkon läpinäkyvyyttä ja tehostaa näin verkoston suunnittelua ja ylläpitoa. Myös toiminnallinen tehokkuus lisääntyy, kun energianmittaustiedot ovat tarjolla helposti ja tietoturvallisesti. Kattavat analytiikkatiedot tarjoavat mahdollisuuksia uusien kuluttajapalvelujen ja liiketoimintamallien kehittämiseen.

Valitse ratkaisusi

Multi-Commodity AMI

Etäluenta eri energiamuodoille

Landis+Gyrin etäluentateknologiaa voidaan hyödyntää sähkön, kaukolämmön ja kaasun mittauksessa. Ajantasainen mittaus ja kaksisuuntainen tiedonsiirto mahdollistavat paremman asiakaspalvelun, pienemmät käyttökustannukset ja tarkkaan tietoon pohjautuvan päätöksenteon.

Lue lisää.

Analytics

Analytiikka

Analytiikkatyökalut lisäävät toiminnan luotettavuutta ja pienentävät verkon käyttökustannuksia. Tuotteemme yhdistää etäluennan ja sensoriteknologian tuottamat tiedot ja antaa kattavan kuvan jakeluverkon toiminnasta ja tilasta. Analytiikkatiedot toimivat myös strategisen päätöksenteon pohjana.

Lue lisää.

Consumer Engagement

Energiankäyttäjien sitouttaminen

Kuluttajat arvostavat vapautta ja joustavuutta – yritykset puolestaan tavoittelevat pitkäaikaisia asiakassuhteita. Landis+Gyrin etäluentateknologia vastaa molempiin vaatimuksiin. Sen avulla voit tarjota energiankäyttäjille mahdollisuuden hallita paremmin omaa kulutustaan ja pienentää hiilijalanjälkeään.

Lue lisää.