Sijainti: Finland Muuta sijaintiSulje

Autamme ratkaisemaan haasteesi

Sähkön kulutuksen ja tuotannon epätasapaino voi aiheuttaa jakelukatkoksia, jännitevaihteluita ja verkon epävakautta. Landis+Gyrin kuormanhallintaratkaisut auttavat kysynnän ja tarjonnan tasapainottamisessa ja säästävät aikaa, rahaa ja resursseja. Myös tuottavuus kasvaa, kun kulutuspiikkejä tasoittamalla voidaan ehkäistä kalliin ja päästöjä lisäävän varavoiman käyttöä.

Valitse ratkaisusi

Load Management

Kuormanohjaus

Kuormanohjausteknologian avulla voidaan tasoittaa verkon kuormaa huippukulutuksen aikana ja näin edistää verkon toimintakykyä sekä ehkäistä varavoiman tarvetta. Kuormanohjaus on myös yksi elementti, joka mahdollistaa uusiutuvan energiantuotannon hyödyntämisen kattavasti.

Lue lisää.

Consumer Engagement

Energiankäyttäjien sitouttaminen

Kuluttajat arvostavat vapautta ja joustavuutta – yritykset puolestaan tavoittelevat pitkäaikaisia asiakassuhteita. Landis+Gyrin etäluentateknologia vastaa molempiin vaatimuksiin. Sen avulla voit tarjota energiankäyttäjille mahdollisuuden hallita paremmin omaa kulutustaan ja pienentää hiilijalanjälkeään.

Lue lisää.

Image File

Energiavarastot

Varastoitu energia on verkon monipuolisin resurssi. Akustoratkaisut pienentävät kulutushuipuista aiheutuvia kustannuksia ja auttavat hyödyntämään uusiutuvia energialähteitä saumattomasti. Me autamme sinua, kun haluat investoida energian varastointiin.

Lue lisää.

Julkaisut

Pathway 03 – Keeping the Balance

Hajautettu energiantuotanto ja uusien energiantuotantomuotojen käyttöönotto aiheuttaa haasteita, joiden ratkaisemiseksi tarvitaan monipuolisia menetelmiä. Monet verkkoyhtiöt miettivätkin kysyntäjouston mahdollisuuksia kulutuksen ja kysynnän tasapainon hallinnassa ja energiatehokkuuden lisäämisessä. Lue lisää englanniksi.

Lataa

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ratkaisuistamme, joita olemme kehittäneet vastaamaan kysyntäjouston haasteisiin.

Ota yhteyttä.