Sijainti: Finland Muuta sijaintiSulje

Autamme ratkaisemaan haasteesi

Sähkökatkot eivät ainoastaan häiritse verkkoyhtiöiden päivittäisiä toimintoja, vaan niiden ennaltaehkäiseminen ja korjaaminen on myös kallista. Ratkaisumme auttavat vähentämään verkon häiriöitä ja aikaa jää enemmän liiketoiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Landis+Gyrin kuormanohjauksen ja jakeluautomaation ratkaisut ovat esimerkkejä innovaatioista, joilla voidaan vähentää verkon häiriöitä ja lisätä sähkönjakelun luotettavuutta.

Tarjontamme antaa tietoa jakeluverkon tilasta liiketoiminnan päätöksenteon tueksi, helposti ja vaivattomasti. Ratkaisujemme auttavat katkojen ehkäisemisessä, paikantamisessa ja niiden syiden selvittämisessä.

Valitse ratkaisusi

Multi-Commodity AMI

Etäluenta eri energiamuodoille

Landis+Gyrin etäluentateknologiaa voidaan hyödyntää sähkön, kaukolämmön ja kaasun mittauksessa. Ajantasainen mittaus ja kaksisuuntainen tiedonsiirto mahdollistavat paremman asiakaspalvelun, pienemmät käyttökustannukset ja tarkkaan tietoon pohjautuvan päätöksenteon.

Lue lisää.

Analytics

Analytiikka

Analytiikkatyökalut lisäävät toiminnan luotettavuutta ja pienentävät verkon käyttökustannuksia. Tuotteemme yhdistää etäluennan ja sensoriteknologian tuottamat tiedot ja antaa kattavan kuvan jakeluverkon toiminnasta ja tilasta. Analytiikkatiedot toimivat myös strategisen päätöksenteon pohjana.

Lue lisää.

DA and Sensors

Muuntamovalvonta

Landis+Gyrin muuntamovalvonnan ratkaisut tukevat keski- ja pienjänniteverkon hallintaa, ja niiden avulla voidaan tehostaa verkonhallintaa. Muuntamovalvonnan avulla saadaan ajantasaista ja täsmällistä tietoa myös siitä osasta jakeluverkkoa, joka usein jää verkonohjaus-, verkonhallinta- ja etäluentajärjestelmien ulottumattomiin.

Lue lisää.

White Paper -artikkelit

How Smart Grids Lead to IT/OT Convergence

The smart grid is the response from utilities to European energy policy designed to promote a carbon-independent society. The smart grid is a transformed power system that can accommodate a large penetration of distributed renewables, system flexibility and consumer participation in markets…

Avaa