Sijainti: Finland Muuta sijaintiSulje

Kasvu Open: Digiälykäs huominen

Landis+Gyr kumppanina Energiainnovaatioiden-kasvupolulla

Energia-ala on murroksessa, joka luo alan perinteisille toimijoille tarpeen ja sitä kautta mahdollisuuden kehittää omaa toimintaansa ja palvelumallejansa. Tämä murros synnyttää kasvuyrityksille uusia bisnesmahdollisuuksia. Tämän vuoksi Caruna, Helen, Landis+Gyr, Motiva ja Vaasan Sähkö ovat yhdistäneet voimansa toteuttaakseen keväällä 2019 Energiainnovaatioiden Kasvupolun, etsiäkseen kasvuyrityksiä, joiden ratkaisut voisivat tuoda lisäarvoa joko heidän omaan toimintaansa tai heidän loppuasiakkailleen.

Landis+Gyr ja muut kasvupolun kumppanit hakevat Energiainnovaatioiden Kasvupolulle kasvuyrityksiä, jotka tuottavat uudenlaisia ja innovatiivisia ratkaisuja alalle. Ratkaisut voivat liittyä mm. datan hyödyntämiseen, energiavarastoihin, sähköiseen liikenteeseen, kotiautomaatioon, energiatehokkuuteen tai hajautettuun tuotantoon. Olemme kiinnostuneita myös yrityksistä, jotka ovat tuottaneet esimerkiksi erilaisia digitaalisia ratkaisuja täysin toiselle toimialalle, mutta jotka voisivat tuoda lisäarvoa myös energia-alalla.

Polku starttaa Digiälykäs huominen -tapahtumalla 12.2.2019

Energiainnovaatioiden Kasvupolku käynnistyy 12. helmikuuta 2019 Helsingissä järjestettävällä Digiälykäs huominen -tapahtumalla. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Smart Digital Kasvupolun kanssa ja se on avoin ja maksuton kaikille, jotka ovat kiinnostuneita digitalisaation tuomista bisnesmahdollisuuksista ja energia-alan tulevaisuudesta. Tapahtuman jälkeen kasvuyrityksillä on aikaa jättää hakemuksensa Energiainnovaatioiden Kasvupolulle 24.4. saakka. Hakemuksensa jättäneiden yritysten joukosta Kasvupolun kumppaneista koostuva tuomaristo valitsee 15 yritystä, jotka pääsevät sparraamaan omaa kasvusuunnitelmaan, kasvattamaan omia verkostojaan ja löytämään uusia bisnesmahdollisuuksia Kasvupolulta.

Lue lisää:

Kasvupolusta voi lukea lisää täältä ja hakemuksen Energiainnovaatioiden Kasvupolulle voi jättää tämän linkin kautta.

 

Energiainnovaatioiden Kasvupolku® tuo esille energia-alan moninaiset bisnesmahdollisuudet