Sijainti: Finland Muuta sijaintiSulje

Aineistot - 129 tulosta

Blogiartikkelit

Hyvän yhteistyön merkitys palvelutasosopimuksen laatimisessa

SLA eli palvelutasosopimus (Service Level Agreement) käytännössä määrittelee palveluntarjoajan ja asiakkaan välisen yhteistyön ehdot. SLA-sopimusten laatiminen on oma taiteenlajinsa, ja hyvin laadittu sopimus hyödyttää kumpaakin osapuolta. Mutta mitä palvelutasosopimuksen laatimisessa pitää ottaa huomioon? Landis+Gyrin Esa Eerolan blogikirjoitus avaa aihetta tarkemmin.

Lue lisää
Blogiartikkelit

Etäluettavien mittareiden käyttöönoton palvelut Saksassa

Saksassa on saatu pitkän odotuksen jälkeen virallinen päätös etäluettaviin mittareihin siirtymisestä. Älykkäiden mittareiden eduista maan energiasektorin digitalisoinnissa vallitsee laaja yhteisymmärrys, mutta polku energiaverkon laajamittaiseen päivitykseen ei ole ollut tasainen. Saksassa lainsäädäntö rajoittaa etäluentajärjestelmän käyttöönoton hintaa. Käyttöönotto on myös etenkin pienille…

Lue lisää
Blogiartikkelit

Älykäs E360-mittari vastaa sähköyhtiöiden tarpeisiin myös tulevaisuudessa

Etäluennassa kertyvä data avaa sähköyhtiöille aivan uusia mahdollisuuksia. Laskutustieto on tietenkin tärkeää, mutta nykykehityksen ansiosta mittaus on paljon muutakin. E360-mittarissa on erinomaiset tiedonsiirto- ja mittausominaisuudet. Yhdistettynä osaksi Landis+Gyrin Gridstream® -kokonaisratkaisua E360-mittari tarjoaa edellytykset entistä datalähtöisempään toimintatapaan.

Lue lisää
Blogiartikkelit

Älykkään sähköverkon edut verkkoyhtiöille: kolme esimerkkiä

Energia-ala on murroksessa. Sähköntuotannon hajauttaminen, vähähiilisyys sekä uusiutuvien energiamuotojen tuotannon kasvu lisäävät sähköverkon haasteita. Sähköverkon kuormien ja tuotannon ennustamattomuus ja digitalisointi tuovat myös omat haasteensa verkkoyhtiöille. Uusien ratkaisujen avulla verkkoyhtiöt voivat valjastaa verkon älykkyyden parantamaan verkon kunnossapitoa, häiriönkestävyyttä, joustavuutta, läpinäkyvyyttä…

Lue lisää
Blogiartikkelit

Landis+Gyr Oy uusiin tiloihin Kankaan Smart City -alueella

Palvelemme jatkossa asiakkaitamme uudessa ja viihtyisässä Optimes Business Garden-toimistokiinteistössä. Kankaan uusi älykaupunginosa rakentuu Jyväskylän keskustan kupeeseen erinomaisten liikenneyhteyksien äärelle ja sen suunnittelussa on erityisesti huomioitu tulevaisuutta kestävä rakentaminen.

Lue lisää
Blogiartikkelit

Grästorp Energi valitsi Landis+Gyrin etäluentaratkaisun NB-IoT -tiedonsiirrolla: valtteina luotettavuus, ennakoitavuus ja edulliset elinkaarikustannukset

Grästorp Energi ottaa käyttöönsä Landis+Gyrin Gridstream© Connect -järjestelmäalustan, joka kommunikoi suoraan E360- ja E570-mittareiden kanssa (Point-to-Point, P2P). Ratkaisuun sisältyy NB-IoT-tiedonsiirto ja SaaS-ratkaisu (Software as a Service). Landis+Gyrin teknologia ja palvelut mahdollistavat Grästorp Energin keskittymisen omaan ydintoimintaansa sekä uusien ratkaisujen kehittämiseen.

Lue lisää
White Paper -artikkelit

NB-IoT: Mitä uusi tiedonsiirtoteknologia tuo älykkääseen mittaukseen?

Etäluentainfrastruktuurin ja älykkään verkkoympäristön kannalta tärkeimpiä valintoja on käytettävä tiedonsiirtoteknologia. Se vaikuttaa merkittävästi paitsi ratkaisun suorituskykyyn, myös kokonaiskustannuksiin. Tiedonsiirtoteknologian kehitys on nyt nopeampaa kuin koskaan aiemmin ja uusia sovellusmahdollisuuksia nousee esiin jatkuvasti.

Avaa
Videot

Asiakkaan äänellä: Caruna

Landis+Gyr tuottaa Carunan 680,000 kotitalousmittarin etäluennan palveluna, ja toimittaa Carunan järjestelmiin yli 17 miljoonaa mittausarvoa joka päivä. Videolla Tommi Pyhähuhta kertoo ajatuksiaan mittauspalvelusta ja yhteistyöstä Landis+Gyrin kanssa.

Katso