Sijainti: Finland Muuta sijaintiSulje

Aineistot - 22 tulosta - Tyhjennä hakutekijät

White Paper -artikkelit

NB-IoT: Mitä uusi tiedonsiirtoteknologia tuo älykkääseen mittaukseen?

Etäluentainfrastruktuurin ja älykkään verkkoympäristön kannalta tärkeimpiä valintoja on käytettävä tiedonsiirtoteknologia. Se vaikuttaa merkittävästi paitsi ratkaisun suorituskykyyn, myös kokonaiskustannuksiin. Tiedonsiirtoteknologian kehitys on nyt nopeampaa kuin koskaan aiemmin ja uusia sovellusmahdollisuuksia nousee esiin jatkuvasti.

Avaa
White Paper -artikkelit

Managed Services: White Paper

Kolmiosaisessa White Paper-sarjassa perehdymme siihen, millaisia hyötyjä etäluentapalveluista on verkkoyhtiöille, mitä prosesseja halutaan ulkoistaa ja millaisia kriteerejä käytetään palveluntarjoajien arvioinnissa. Julkaisut pohjautuvat asiakastutkimukseen.

Lue lisää
White Paper -artikkelit

How Smart Grids Lead to IT/OT Convergence

The smart grid is the response from utilities to European energy policy designed to promote a carbon-independent society. The smart grid is a transformed power system that can accommodate a large penetration of distributed renewables, system flexibility and consumer participation in markets…

Avaa
White Paper -artikkelit

Advanced Load Management: Challenges and Solutions

Demand response is a strategic, real-time operational resource where successful programs require fluid delivery of quality data. The challenge is understanding the network option just right for your utility.

Lataa